Livstecken

 
Känner mig ganska inspirerad av den kommande hösten så här får ni i brist på färska bilder lite regniga bilder från London. Inte för att det var höst då jag var där - men det skulle kunna varit. 
 
Men annars hade jag bara tänkt skriva något, har sådan kreativitet igång just nu men noll inspiration så detta blir väl inget vidare inlägg antar jag. Iallafall, igår skrev jag ju innan jag började skolan och avslutade inlägget med "hörs sen", men det hände ju inte. Men livet fortsatte ändå utanför. Jag slutade strax efter 14, åkte hem och duschade osv. Kvällen började med middag med familjen innan jag åkte iväg för att möta Modde. Spenderade sedan resten av kvällen hos honom och sov även där över natten. Idag då, har gått runt i Skärholmen och hittat en del fint som fick turen att följa med hem till min lilla garderob! Så detta var också en rätt bra dag! 
 
Jag är nu medveten om att detta inlägget blev ganska skumt och rörigt, är trött och borde sova istället. 
 
Vardag | | Kommentera

Hörde jag fredag?

Jacka - H&M // Tröja - Forever 21 // Jeans - H&M // Skor - Converse // Väska - Accent // Klocka - Regal


JAPP! 
Häärligt med fredag. Har också endast två lektioner idag också, första börjar 10:45. 
Ha en bra dag så hörs vi dåå
Vardag | | En kommentar

Angelica diskuterar liiivet

Att resonera om mitt liv kanske är något jag borde göra oftare? Eller åtminstone skriva oftare om min vardag. Hallå där, jag mår bra, hur mår ni?
Nu är skolan igång igen, och jag riktigt njuter av dessa första dagarna i skolan, är för tillfället läxfri och lektionerna är än så länge rätt okej. Känner mig ganska taggad och motiverad för en ny termin, ett nytt gymnasieår. Jag hoppas att jag kan bibehålla min motivation för studierna även långt in på hösten, att hitta en strategi att kunna ha kvar den under hela året. 
För just nu tuffar livet på utan några större problem. Det som har varit problem för bara några dagar sedan är lösta och lämnda bakom. Det ända jag behöver oroa mig över nu är schemat som inte stämmer och ett beslut som jag måste ta. Men de mina vänner, är inget jag kommer ta upp ännu, planerna är inte spikade så inget ska berättas. Förutom skolan så är allt utanför bra också, jag har världens bästa pojkvän och världens bästa vänner - och jag är rätt säker på vilka som är äkta för den delen. 
Detta blev ju faktiskt ett lite djupare inlägg, jag kan vara det om jag känner för det. Idag tänkte jag att jag kunde plocka fram de filosofiska i mig och diskutera om livet litegrann. 
 
 
Vardag | | En kommentar
Upp