Sommarlängtan

Ååå vad jag vill ha sommar nu! Det känns som att det snart är sommar om någon månad men neej, det är långt kvar som jag får längta efter sommaren. Idag var jag i stan, shoppade och åt sallad vid vattnet tillsammans med Frida. 
Var så skönt att sitta där och man fick ju riktiga sommarfeelings. Idag fick jag också med mig en tröja från hollister och ett par träningsbyxor/tights. Känner att jag måste spara pengarna till sommarlovet. ;) 


Jag hoppas att jag skrivit detta relativt okej, är så trött att jag nästan somnar här i soffan, kämpar för att hålla ögonen öppna så ska tvätta bort sminket och gå och sova. Skönt skönt.
Vardag | | En kommentar

Kulturhuset


Nu sitter jag på pendeln påväg in till stan. Klassen ska mötas på plattan då det är någon teater på Kulturhuset. Efter jag slutat ska jag åka vidare på andra roligheter. 
Hoppas jag inte kommer försent bara på grund av tågkön. 
Vardag | | Kommentera

RYTTARELITEN

Har ni sett Ryttareliten som går nu på svt?
Jag tror de flesta hästbloggar bloggar om detta program, så ingen inom hästvärlden kan ha missat det! Det är väldigt kul att det börjat en dokumentärserie som handlar om ridsporten. Tycker de som är med i eliten är verkligen är grymma, så mycket tid de lägger ner på det dem håller på med, säljer sina fina hästar för att få ekonomin att gå runt och vågar träda fram och visa att tillhöra eliten inte alltid är som en dans på rosor utan visar både framgång och motgång. Ja, det finns många att se upp till inom ridsporten!
Detta är en stor och dyr sport, detta är på allvar och kräver blod, svett och tårar. Inget annat.
 
 
Vad tycker ni om programmet?
Hästar/Ridning | | Kommentera
Upp