The weekend

Idag är det lördag, det är världens äckligaste väder ute, regn, kvavr, sol .. Hate it. Antingen ska det vara regn och kallt, eller varmt och sol. Helst kallt, vill ha höst nu, sommaren är över! Nu ikväll kommer gäster, Frida och hennes familj. Imorgon blir det till att gå upp tidigt då jag ska till grönan med Vickan, kommer bli galet roligt! Hoppas bara att det inte spöregnar. 
Rider jag imorgon efter grönan så är det inte så mysigt med regn som öser ner. Får försöka komma ihåg att ta med kameran ut till hästarna vilket jag inte gör om det regnar. Jag och syrran gjorde ju ett halvhjärtat försök för att få till något bra för någon timme sedan då regnet förstörde allt. 
Jag vet, dags att skaffa sig en header, det skall bli.
 
Fotografi | | Kommentera

Skolan

Har ju knappt berättat något om skolan, hur den är, hur det går o.s.v. Jag går ett estetiskt program på Tumba gymnasium, mediaproduktion med spetsinriktning foto. Går i en liten klass med bara tjejer. Bra, eller? Kanske det. Man var ju lite spänd på vilka som skulle gå i klassen, men tycker att alla verkar vara trevliga och coola esteter! 
det känns inte som att jag gått i gymnasiet i snart två veckor, undervisningen har dock precis kommit igång så det har ju inte direkt varit så intensiva dagar ännu vilket är skönt. Känner mig också ganska alone fortfarande, hoppas det inte fortsätter så. 
Ska också berätta att datorerna delades ut idag. Gissa datorn? *trummvirvel* MACBOOK PRO! Det är den underbara skönheten jag skriver på just nu, herrejesus vad den är snygg. Vi gick osäkra på vägen från skolan till stationen, hjärtat klappade lite eftersom jag är en stor fjant. 
 Den doftar gott dessutom, mmmh, ny dator ..
Vardag | | Kommentera

Skänkelvikning, tölt

Jag måste verkligen lägga mer fokus på tölten. Det blev väldigt mycket töltarbete idag. Början såg det inte bra ut någonstans, Prúd sprang ifrån i halvhalterna och blev för böjd i skänkelvikningarna. Så jag fick kämpa lite för att bibehålla formen även där.
Tidig uppstigning imorgon till skolan, hoppas att jag slipper ta bussen, har mycket material som ska med till skolan som inte får plats i min gamla lilla väska som jag ska köpa ny efter skolan imorgon. Skoldagen idag var ändå bra, fotografi hela dagen.

Från google
 
 
 
Hästar/Ridning | | Kommentera
Upp