Stockholm horse show

IMORGON!
Kommer bli niice. Åker dit tidigt såklart då jag måste hinna med att se mig omkring på mässan, annars hittar man ju inget att köpa ju.;) Stämningen under dessa dagar i globen är så underbar, älskar. Och jag undrar ja om Göterborg och Falsterbo horse show är bättre, tvivlar på den. 
Ibland har man riktig tur när man handlar på mässan, förra året hittade jag mina älsklingsridstövlar för halva priset just där. Tror också att mässan är omtyckt av hästägare som behöver dyr utrustning, själv äger jag ingen häst tyvärr, men känner hästägare och vet att man brukar fynda en del där. 
Har inte hunnit kolla vad som händer på söndagens shower ännu så vet inte riktigt vad programmet innehåller. Dock så vet jag att fyrspann brukar vara med, den är så grym, alla stampar och klappar i takt med musiken medans man hejar på ekipagen. Det tycker jag att vi gör i år igen! Rocka globen så den gungar, låt inte de sura tanterna bakom er förstöra stämningen! 
Vardag | | Kommentera

Kör på lockar denna fredag!Vardag | | Kommentera

Kvällstankar

Gokväll, hur står det till i stugorna?
Själv så pluggar man, jag är dock snart klar! Pluggat matte i flera timmar och snart är historian redo att skickas in. Proud girl.;) 
Snart ska jag snart duscha, sedan soooova! Imorgon är det fredag, det blir skola först som vanligt. Efter skolan återvänder jag hem och sedan möter jag Isabella. Jag har då dock ingen aning om vad vi ska hitta på, men jag antar att vi får slå våra fantasihjärnor ihop och komma på något. Även om vi alltid har det roligt tillsammans! Känner mig väldigt stressad över allt trots att det är slutet på veckan imorgon. 
Har också en sån abstinens på något speciellt nu alltså. Jag tror ni kan gissa er till på vad jag syftar på? Nu till nästa år tänker jag börja planera mina veckor mer, känner att det är dags att strukturera upp allt så att man känner att de som man tycker är roligt också hinns med. För det är viktigt - motivationen stannar kvar ..
Vardag | | Kommentera
Upp