Hej

 
Ja, jag lever fortfarande, så ja, ni får nog dras med mig ett tag till! Jag hade kortfattat tänkt berätta om vad jag gjorde i helgen. Kul va? I fredags, slutade jag skolan vid 14:00, tod pendeln från skolan för att möta upp pojkvään. Vi tod tåget in till stan, myste på en uteservering och gick sedan runt lite i affärer då jag är mitt uppe i införskaffandet av höst och vinterkläder. Åkte dessvärre tomhänt hem, men ja, det är ju tanken som räknas! Bra att spara pengarna, då har jag till presenter, Horseshow och i juletid. Efter stan var båda trötta på vägen hem till mig där vi åt tacos, sedan åkte vi hem till Modde och jag sov där. Lördag, vi puggade, gick ut med vovven och sedan skjutsade han mig hem på eftermiddagen då jag och familjen skulle äta middag i stan med våra vänner. Dalanisse var vi på och jag beställde plankstek för första gången, ååh så gott. Söndag, jag mådde dåligt, var trött, pluggade och vräkte i mig godis. 
Idag mår jag bättre, ska till stallet ikväll som vanligt. Har pluggat sedan jag kom hem och är klar med en svenskauppgift men har ändå panik av att jag inte ligger i fas då jag har en redovisning och ett prov på samma dag denna veckan! 
Vardag | | Kommentera

Härlig kontrast / We Heart It

 
Ett urval av bilder från min WeHeartIt-sida, lite udda kontrast såhär på onsdagskvällen. 
Fotografi | | En kommentar

Från sensommar till höst

 
Om man reflekterar tillbaka till sommaren och ja, sensommaren som nyss var här, och nu på denna dag, så är det verkligen höstväder. Kunde ha på mig min stora, varma goshalsduk men trots det frös jag. I skolan var det också kyligt, lunchen var inget vidare så när jag kom hem så kokade jag te, åt mackor framför ett avsnitt pll och nu vill jag sooova! Är det ok? Nej. 
Vardag | | En kommentar
Upp