Måndagkväll

Bilder från i måndags när jag red. Modde var med vilket kanske inte blev så kul för honom när vi red ut, haha. Ute gick det bra, red Prúd så fick hålla ihop henne mycket när vi töltade över ojämn mark. Hon är ju fyrgångare så vid uppförsbacke lät jag henne trava eftersom jag inte krävde så mycket idag. Men hon blev ändå ganska fin trots alla nackdelar vi har i skogen. 

Älsklingen hade moppen med sig, så efter jag var klar i stallet så åkte jag en bit med honom, hade inte den rätta hjälmen för att åka så det blev bara en liten bit. Hade iallafall stövlar och min ridhjälm! :') 

Hästar/Ridning | | Kommentera

Godmorgon


Har nyss kommit till skolan, börjar väldigt tidigt idag då jag har nationella i engelska. JAG ÄR HELT DÖD. Som en zombie typ och jag ska skriva en uppsats på engelska. Önska mig lycka till, för det lär jag minsann behöva. 

Mitt tåg hit var också försenat of course, så för att tillfredställa mig själv hade jag te och musik i öronen, så humöret kommer förhoppningsvis hålla sig uppe idag. 


Vardag | | Kommentera

SUNday

Idag är det verkligen som en sommardag! Imorse satt jag ute på altanen i solen i denna outfit vilket var urskönt! Dock tror jag att jag brände mig lite på ena axeln .. Såklart. Byxorna är dem jag nämnde om i fredags, denna typ av byxa är inget som brukar falla mig i smaken, men dessa tycker jag väldigt mycket om. Kan både ha dem när det är lite kyligare sommardagar och med boots och stickad tröja i höst/vinter sedan. 
 
Vad tycker ni?
Vardag | | En kommentar
Upp